Cynthia Sullivan SNHU

Äitinä oppilas ja ainoa tukija kotini, aika johtamisen ja hintaluokassa voi olla este saavuttamisessa minun tavoitteita. Olen ansainnut kandidaatiksi vuonna 2000, ja päätti palata yliopistoon vuonna 2011 työskennellä kohti minun maisteriksi. Hain Northeastern University, Boston, ja saavutti kaksi vuotta viiden vuoden Master hakemuksesta, kun olen ostanut minun ensimmäinen koti vuonna 2012. lisäsi kustannuksia lainan ja pysymällä kotona, lastenhoitoon sekä, korkeat kustannukset Northeastern oli paljon ylläpitämiseksi. Pian sen jälkeen menossa kotiini, pidin nähdä mainoksia SNHU, joten soitin ja puhuin tunnustukset neuvonantajana, ja muutaman viikon kuluessa, olin siirretään ulos entisen college ja osaksi SNHU.

Olen erittäin tyytyväinen minun päätös siirtää osaksi M. S. Oikeuslääketieteen kirjanpito ohjelmisto SNHU; hakemus kustannus on varsin kohtuuhintaisia ​​laadukasta koulutusta, ja vauhti ohjelmiston kannattavaa, että toiminta äidille. Professorit ovat hyvin kädet, tukeva ja tietoinen kysymyksiä ja / tai ongelmia, mikä on erittäin hyvä online ilmapiirissä / sovellus. Olen tällä hetkellä kiillotus pois minun viides kurssi omassa ohjelmassa SNHU, ja kuudes kurssi alkaa viikon.

Oma tavoite on lähellä takia SNHU. Odotan ansaita minun maisteriksi vuonna 2016.