Cynthia Shroyer SNHU

Aloitin käynnissä sanomalehden ja ylennettiin toimittaja sisko paperi. Sitten muutti takaisin ensimmäiseen paperin sen toimittaja. Tein tämän ilman tutkintoa, mutta aina tuntenut olin puuttui tietyn asia. Siirtyminen Wyoming Ohiosta sijoittanut minut pieneen viikoittain paperin toimittajana. Olin haluavat paikka takaisin paineista viimeinen työpaikka, joten kukoisti siellä.

Still asia puuttui. Pomoni oli kaveri joka osallistui verkkokurssit toisessa yliopistossa. Hän erittäin inspiroi minua tekemään analogista, jopa hankkimalla minun pääsymaksu. Aloin siellä ja kesti vuoden verran kursseja. Mutta college ja en tosiaankaan sekoita hyvin, joten pudotin pois ja otti hengähtää. Siinä hengähtää, aloin nähdä mainoksia SNHU.

Olen tarkistanut sen ja löysi keksinnön kirjoittaminen ohjelmisto. Innoissaan ja innokas, toteutin ja alkoi kursseja. Se oli kolme vuotta sitten. Olen tehnyt niin paljon parempi luokassa kuin olen aikaisemmin. Olin päättänyt kulutusluotto netistä kokeilla B: n ja C: n luokissa, mutta totesi, kautta hyvää tietoa minun opettajien ja tukea minun luokkatoverit, minä mitä todennäköisimmin valmistuvat magna cum laude. Tämä on mitä olin koskaan unelmoinut.